Dołącz do Arto-Club

Login:Hasło:

PLEN
Jakieś pytania?
Opinie Klientów
Twoja aktualna pozycja:

Opinie Klientów

wioletka92-92@o2.pl 2014-01-19, Serdecznie polecam!!! Szybkie odpowiedzi na e-maile, smsy. Paczka dotarla bez zadnych problemow. Firma warta polecenia. Dziekuje!!!

Opinia: pozytywna

Gosia z Dundalk 2013-12-16, Paczka doszła na czas, w idealnym stanie, dobry kontakt polecam po raz kolejny !!!

Opinia: pozytywna

Agnieszka 2013-10-25, Super serwis !!! wszystko co wyslalam (a bylo tego duzo) dotarlo na czas i w calosci. Wielkie dzieki :)))

Opinia: pozytywna

kampetka 2013-08-16, paczka dotarla bez zadnych naruszen,na czas i z rabatem.Zawsze korzystam z tej firmy i zawsze bede ja polecac!!!!!!!

Opinia: pozytywna

marlena trim 2013-08-12, Polecam - skorzystałam kilka razy i korzystać zamierzam nadal - tanio, szybko, profesjonalnie. Pozdrawiam!

Opinia: pozytywna

Agnieszka McE 2013-06-11, Dolacze do grona zadowolonych klientow. Polecam, Polecam i jeszcze raz polecam, juz ktorys raz z kolei, szybko sprawnie i tanio, zaufany kurier, a jak wiekszosc wie, trudno teraz o takich. Pozdrawiam i do zobaczenia wkrotce :)

Opinia: pozytywna

ulawojGniezno 2013-04-09, Solidny przewoznik--warto skorzystać .Paczka Gniezno--Dundalk dotarła za darmo (voucher wylicytowany na Wielkiej Orkiestrze świątecznej Pomocy).POLECAM wszystkim ! DZIĘKI! Jesteście wiarygodni!

Opinia: pozytywna

paskal3108@wp.pl 2013-03-29, Witam. Firma godna polecenia szybki i miły kontakt w Ie jak i Pl, profesjonalne podejście do klienta i swoją pracę wykonuja perfekcyjnie. Na prawdę duży pozytyw:)

Opinia: pozytywna

pchelcia 2013-03-08, POLECAM! NIC DODAC NIC UJAC

Opinia: pozytywna

Malgorzata Dundalk 2013-03-07, Prawdziwi fachowcy, że aż miło z nimi wsółpracować. Paczka w 100% nienaruszona, na czas i za niewielkie pieniądze. Do nastepnego razu.Pozdrawiam

Opinia: pozytywna

krzysiek.s 2012-08-28, slowni i nie drodzy

Opinia: pozytywna

Jarek z Glanmire 2012-07-25, Pełen profesionalizm, 100% zadowolenia, wzorowe podejscie do klienta. Polecam !!!!

Opinia: pozytywna

Monika.pchelcia@wp.pl 2012-06-01, 100%zadowolenia nadawałam już paczkę wcześniej i wszystko bez zarzutów dziś nadaje kolejną :) Naprawdę polecam!Pozdro

Opinia: pozytywna

KasiaA 2012-02-24, Polecam tego przewoźnika!!! Miły kontakt, fachowa obsługa, duże zainteresowanie ze strony kuriera. Paczki zawsze są dostarczane w umówionym czasie i co najważniejsze całe:) Chętnie skorzystam z ich usług ponownie. Pozdrawiam - KasiaA

Opinia: pozytywna

Mariusz/ mariuszbartex@o2.pl/ 2012-02-18, Super obsługa, bardzo szybka dostawa. Zdecydowanie polecam wszystkim zainteresowanym przesyłkami.

Opinia: pozytywna

Tomasz/el.tomas@wp.pl 2012-02-07, Opinia jak najbardziej pozytywna. Zgadzajac sie z przedmowcami rowniez musze stwierdzic, ze jeszcze nie spotkalem sie w Irlandii z tak mila i fachowa obsluga. Pozytyw w najwyzszym stopniu. Skorzystam bez wahania z ich uslug niejednokrotnie.

Opinia: pozytywna

grzegorz 2012-02-06, Zawsze myślałem że jak coś jest tanie to nie może być dobre- a jednak. Już drugi raz skorzystałem z usług tej firmy i z cała odpowiedzialnością mogę ją polecić. Paczka dostarczona do drzwi cala , z uśmiechem a nie narzekaniem. Co ważne i nie zdarzyło mi się nigdy w innej firmie PRZEWOŹNIK SAM POINFORMOWAŁ MNIE że paczka dojedzie z lekkim opóźnieniem (oczywiście nie z winy przewoźnika- lecz warunków pogodowych) nie musiałem się martwić i wydzwaniać . Wielki plus za to i wielkie dzięki.

Opinia: pozytywna

Dominik 2011-12-28, Najlepsza firma w Irlandii.100% zadowolenia. Polecam

Opinia: pozytywna

Monika 2011-12-23, Firma godna zaufania, wszystko zalatwione bardzo profesjonalnie, bezpiecznie i co wazne bardzo szybko. Z pewnoscia to nie byl pierwszy raz kiedy skorzystalam z uslug tej firmy. Super pomysl z nadawaniem kazdej kolejnej paczki po nizszych kosztach niz oferuja to inne firmy. Naprawde polecam:)

Opinia: pozytywna

Agnieszka 2011-12-14, Zadowolenie w 100% ;) szybko, tanio, profesjonalnie! oby tak dalej! życzę wielu zadowolonych klientów!

Opinia: pozytywna

Agnieszka Laskowska ajplaskowscy@wp.pl 2011-11-28, Dziękuję bardzo- profesjonalnie, szybko- naprawdę polecam.

Opinia: pozytywna

Izabela 2011-11-27, Firma perfekcyjna w 100%, jestem super zadowolona, odbiór i dostawa bez zastrzeżeń. Szybko i Solidnie. Polecam w 100%

Opinia: pozytywna

krzysiek/krzysztof.rittau@gmail.com/ 2011-11-16, To co dla innych jest niemożliwe dla tej firmy jest wykonalne!!!! 100% zadowolenia i satysfakcji ,dzieki WIELKIE ,za profesjonalizm ,na pewno jeszcze z tych usług skorzystam:) pozdrawiam serdecznie,i przekazuje wasze namiary dalej:)

Opinia: pozytywna

Marek 2011-11-10, jestem zadowlony, paczka dotarla nie uszkodozna

Opinia: pozytywna

piter 2011-10-17, W końcu trafiłem na rozsądną firmę szybko,tanio i solidnie pozdrawiam_:

Opinia: pozytywna

Beata 2011-10-11, Jestem bardzo zadowolona chyba wreszcie trafilam na pewna i uczciwa firme kurierska.polecam

Opinia: pozytywna

Paweł 2011-10-10, MEGA Szybko!! - Pewnie!! - Sprawnie!!. POZYTYWNIE Pozdrawiam i POLECAM!

Opinia: pozytywna

magda 2011-10-10, 100%POLECAM SZYBKO SPRAWNIE MIŁY KONTAKT,DZIĘKUJE POZDRAWIAM

Opinia: pozytywna

Stefan 2011-10-08, Dzieki za dostawe.

Opinia: pozytywna

Zbyszek z Chorzowa 2011-10-05, Dobre ceny, konkretna i sprawna firma

Opinia: pozytywna

Agnieszka K 2011-09-29, Wysztsko było tak jak należy, na dodatek Tanio i Terminowo. Serdecznie Polecam ;)

Opinia: pozytywna

MAŁA :) 2011-09-28, Paczka dojechała wczoraj. Wszystko OK. Polecam

Opinia: pozytywna

OLAF KIERES 2011-09-20, Wszystko OK! Profesjonalnie, szybko i tak , jak powinno być. Polecam :-)

Opinia: pozytywna

goska 2011-09-13, szybko,sympatycznie i niedrogo! mam porownanie wiec wiem!

Opinia: pozytywna

dsaania 2011-09-09, wszystko OK, szybka dostawa, miła obsługo. Polecam

Opinia: pozytywna

P@tryk 2011-09-06, Prawdziwi fachowcy, że aż miło z nimi wsółpracować. Paczaka w 100% nienaruszona, na czas i za niewielkie pieniądze. Do nastepnego razu

Opinia: pozytywna

KAŚKA POZNAŃ 2011-09-04, 100% profesjonalizmu. Miły i solidny klient godny polecenia. Serdecznie pozdrawiam.

Opinia: pozytywna

Anita 2011-08-21, nareszcie jakis porzadny kurier sie trafil, kolega mi polecil wiec polecam i ja

Opinia: pozytywna

Magda, Łódź 2011-08-12, Paczka doszła na czas, w idealnym stanie, dobry kontakt.

Opinia: pozytywna